Wie ben ik

Mijn naam is Alien Bor. Ik werk graag met mensen op een eenvoudige en natuurlijke manier met zaken die er voor iemand toe doen.
De bewuste aanraking van het lichaam en het gebruik van bloesemremedies en celzouten, alle krachtige mediums, zijn in mijn ontwikkeling als mens en als hulpverlener belangrijk geweest.
Ook nu nog bieden ze mij steeds weer een handvat om in balans te blijven of te komen als het nodig is.

Het inspireert mij steeds opnieuw als ik zie, hoor en voel wat de behandeling bij andere doet. Ik heb daar weinig woorden voor, maar meer een gevoel van tevredenheid, stilte, ruimte of rust. Het is niet altijd makkelijk wat er wordt aangeraakt. Maar dat wordt aangeraakt wat er is of weer kan stromen wat lang werd ontkend of weg gestopt voelt voor mijn als krachtig en essentieel in de weg van het hervinden van het evenwicht in jezelf.

Ik ben een gewoon mens, met mijn eigen weerstand, kwetsbaarheid, valkuilen, maar ook mijn schoonheid en kracht. Door mezelf te omarmen in al mijn kwetsbaarheid en kracht, weerstand en schoonheid kan ik ook een ander uitnodigen deze helende beweging voor zich zelf te gaan maken.
Het is heerlijk om vanuit deze stevige omarmende basis te kunnen werken.

Sinds 2008 ben ik gaan werken als natuurgeneeskundig therapeut.

Aangesloten bij
HOLOS netwerk en bij VBAG beroepsorganisatie

Hierdoor kunt u behandelingen via verschillende aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoedt krijgen.

Meer weten over gevolgde relevante opleidingen

Om mijn therapeutenregistratie te behouden ben ik jaarlijks verplicht bij en nascholingen te volgen op gebied van  Medische basiskennis maar ook vakinhoudelijk. Daarnaast heb ik regelmatig intervisie bijeenkomsten. Dit alles om mijn functioneren als therapeut kwalitatief op peil te houden en bij te blijven met actuele ontwikkelingen. Verplichting klinkt niet fijn, maar ik ervaar dit vaak als een inspirerend onderdeel van het werk.