Natuurgeneeskunde

Bij een natuurgeneeskundige behandeling maak ik gebruik  van een combinatie van natuurlijke behandelvormen zoals Holos-massagetherapie en celzouttherapie.

Massagetherapie geeft de mogelijkheid  om  via het lichaam zelf te voelen  en te ervaren wat de signalen van uw lichaam te vertellen hebben. Hierdoor ontstaat er een proces waarbij  lichamelijke spanningen, emoties, ongemakken, klachten en reacties een wegwijzer kunnen worden in het proces van heling.

Ik stimuleer en begeleid u in dit proces via Holos massagetherapie. Op uw verzoek  en in overleg kan daarnaast ook gekozen worden voor celzouttherapie. Het gebruik van celzouten kan ondersteunend zijn om het zelfgenezend vermogen in uw zelf te activeren. Het inzetten van deze natuurlijke middelen pas ik alleen toe als u behoefte hebt aan extra ondersteuning.

Celzout behoeftes zijn zichtbaar door een klachten patroon in het lichaam, gedrag, bepaalde verkleuringen en patronen in het gezicht (gezichtsdiagnose) maar ook door bepaalde thema’s die steeds terug komen in uw leven. Ik spreek liever niet van een tekort maar van uitdagingen of lessen die om aandacht vragen. Het lichaam laat haar tekorten altijd zien in  het lichamelijke functioneren maar parallel hier aan lopen ook de geestelijke processen die ook in beweging komen als het lichaam ondersteund wordt met deze lichaamsidentieke mineralen (celzouten).Want ook hierin is lichaam en geest één.

Respect, aandacht voor wat er zich aandient, zonder oordeel benaderd worden, zijn belangrijke sleutels in dit proces.
De therapeut ondersteunt en begeleidt je in dit onderzoek naar jezelf.

Meer informatie over celzouten  of celzouttherapie

Mijn  behandelingen vervangen niet een medische behandeling maar kunnen zeer ondersteund zijn in het heling proces.